Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 21 februarie 2009

Feng Shui alunga stresul - semnificatia culorilor

Iata cateva sfaturi feng shui, oferite de expertii in domeniu:

39018.jpg1. Sa stai intotdeauna cu spatele la un perete solid, pentru a-ti oferi sprijin in viata. Sa nu stai niciodata cu spatele la geam.

2. Sa nu ai niciodata asezat biroul astfel incat usa principala sa se deschida in fata ta, deoarece energia care intra trebuie sa aiba loc sa difuzeze. Reorganizeaz-ti biroul si experimenteaza mutandu-ti mobila.

3. Atrage energiile vibrante cu ajutorul florilor proaspete si a aromelor energizante. Sunt binevenite ferigile, liliacul, bambusul sau planta de cauciuc.

4.
Sa ai mereu culori deschise in jurul tau - acest lucru va stimula creativitatea. Atarna un tablou pe perete pentru a da o pata de culoare. O poza a unui peisaj va genera sentimentul de spatiu. Cand te simti prizonier, priveste poza si relaxeaza-te.


Semnificatia culorilor in Feng Shui


Rosu - Reprezinta energie, foc, pasiune, furie, pericol, sacrificiu, curaj, forta. Trebuie sa o folosesti in cantitati mici, prea mult rosu poate da nastere la conflicte, nervozitate ridicata. O poti folosi cel mai mult in partea de est a casei tale, poti picta un perete in rosu sau poti adauga draperii rosii. Aduce prosperitate, dar si dragoste, de aceea este recomandat sa fie folosita in camera de dormit, si nu in bucatarie, de exemplu, unde datorita surplusului de energie poti fi determinat sa mananci mai mult. Asa ca atentie, spre ce vrei sa-ti concentrezi energia obtinuta din aceasta culoare. O poti folosi cu succes si la serviciu unde va aduce prosperitate si apreciere in urma muncii desfasurate.

Maro
- Culoarea pamantului, ceea ce sustine viata si ofera stabilitate si siguranta aducand roade pentru o viata sanatoasa. Folosita in exces aceasta culoare te poate transforma intr-o persoana foarte conservatoare. In cantitati insa mici si de nuante deschise te ajuta sa te relaxezi. Este o culoare ideala pentru bucatarii, la dulapuri sau vesela, favorizeaza sanatatea si induce sentimentul unui trai corect si sanatos.

Albul - Inocenta, moarte, viata, toate cele trei elemente se regasesc in aceasta culoare neutra si iti poate influenta foarte mult starea spirituala ducandu-te la extrem, de la fericire la tristete si invers. Adesea este folosita in combinatii speciale pentru a oferi armonie sufletului. Folosita in special ca o culoare principala pentru tavanul incaperilor ea ofera senzatia de inalt, reflectand lumina in mod egal in toata incaperea. Este o culoare ce poate schimba starea energetica a trupului uman in doar cateva minute.

Albastrul
- Simbolizeaza energia oferita de puterea apei, loialitatea, intelepciunea, sinceritatea sunt doar cateva dintre mesajele pe care aceasta culoare le transmite. Folosita cel mai mult in camerele de baie deoarece induce acel sentiment de calm, relaxare, eliberare de orice fel de constrangeri trupesti sau spirituale.

Negru - din cauza conotatiilor ei negative este o culoare evitata prin trimiterile ei la tristetii, moarte, sentimente negative, demoralizare, depresie. Folosita insa drept contur sau pentru a oferi senzatia de umbre aceasta culoare poate aduce cu usurinta sentimentul de stabilitate insa, atentie, trebuie folosita doar in cantitati mici.

Verdele
- Sanatate, vitalitate sunt doar doua din principalele influente ale acestei culori insa adevarata sa putere consta in vindecare, evolutie si bucurie. Este ideala pentru camera copiilor sau pentru sufragerie, induce sentimentul de prosperitate si armonie si imbina toate elementele esentiale ale naturii. Daca nu aveti timp sau bani pentru a adauga aceasta culoare peretilor, cateva plante vor fi suficiente pentru a aduce echilibru camerei.

Galben
- Fericire, creativitate, este ca un suc energizant si stimulativ, aduce optimismul in modul tau de gandire. Poti vedea mai clar ideile si perspectivele fata de un anumit lucru. Te ajuta sa te organizezi mai bine si sa te concentrezi mai mult. Daca ai o stare de depresie sau nu ai chef sa duci un lucru pana la capat atunci adauga aceasta culoare in camera, in vestimentatie sau in accesoriile tale si vei fi incarcata cu o energie ce te va readuce la viata.


via egirl.ro

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare