Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 8 februarie 2009

Dramă în handbalul românesc: Marian Cozma a fost înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria

Pivotul Naţionalei de handbal, Marian Cozma, a fost înjunghiat în inimă, azi noapte, într-un club din Ungaria de localnici de etnie rromă. Marian Cozma a murit la două ore de la incident.


Petre Cozma, tatăl handbalistului ucis: "Mă duc să mi-l aduc acasă. Nu copilul mi l-au omorât, pe mine m-au omorât"" (Video)


Handbalistul român Marian Cozma sărbătorea, alături de alţi prieteni, naşterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiară Vezsprem, a declarat, pentru NewsIn, preşedintele FRH, Cristian Gaţu.
Din cele povestite de martorii aflaţi în local în momentul producerii incidentului, Marian Cozma şi coechipierii săi sărbătoareau la o masă, iar la o altă masă era un alt grup de localnici de etnie rromă. La un moment dat, între cele două grupuri s-a iscat un scandal. Handbalistul român a fost înjunghiat în inimă. Unul dintre coechipierii lui Cozma a fost înjunghiat în rinichi, în timp ce celălalt handbalist a fost lovit la cap şi a fost diagnosticat cu grave traumatisme cranio-cerebrale.

Medicii au încercat mai bine de două ore să-l salveze pe handbalistul român, dar totul a fost în zadar.

Poliţia din Ungaria a demarat o anchetă pentru a elucida împrejurimile în care s-a produs evenimentul.

Marian Cozma ar fi împlinit 27 de ani pe opt septembrie. Era cunoscut în lumea handbalului sub numele de "Păsărilă", datorită înălţimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat şi la Campionatul Mondial din Croaţia, de la începutul acestui an, dar la finalul competiţiei a anunţat că nu va mai evolua pentru echipa naţională. Marian Cozma era legitimat la echipa maghiară Veszprem.


Sursa: Realitatea.net
| More

2 comentarii:

Anonim spunea...

the 2 gypsies which were part of a 30 member gang in the club had been arrested by the Police. these gypsies are eveywhere the same, Romania,Hungary,Serbia...uncivilized primitive animals. http://www.kuruc.info/r/35/34939/

Anonim spunea...

animals...everybody who use knives in a riot can be definitely called animal...and like an animal has to be treated. RIP Cosma

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare