Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 22 februarie 2009

Al saptelea sezon “Dansez pentru tine” din martie la Pro Tv

In a doua jumatate a lui martie, Pro Tv redeschide ringul visurilor pentru al saptelea sezon “Dansez pentru tine”.

Opt vedete isi vor pune in bataia pasilor de dans popularitatea, energia, timpul, sufletul si talentul pentru a schimba in bine vietile unor oameni.

Noul sezon “Dansez pentru tine” va aduce si un nou stil de dans, Bollywood, care va veni cu siguranta cu un plus de spectaculozitate, culoare si pitoresc, dar si cu o responsabilitate pentru juriu care va incerca sa puncteze ca si in cazul celorlalte dansuri respectarea caracterului specific.

Judecatorii prestatiei lor coregrafice vor fi: Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark si Cornel Patrichi. Ei isi vor asuma din nou rolul ingrat, dar atat de important de jurati in competitia visurilor de la Pro Tv. Chiar daca uneori comentariile si notele lor starnesc lacrimi si indignare, cei cinci jurati incearca sa nu tina cont de visul, emotia, problemele de sanatate ale concurentilor si sa noteze obiectiv prestatia coregrafica, spectacolul, chimia si evolutia perechilor.

Cel mai temut membru al juriului, Mihai Petre, are cateva ponturi pentru concurentii care vor sa obtina o nota de 10 din partea lui: “Sa respecte ritmul, caracterul si miscarile specifice fiecarui dans. Sa creeze o pereche in adevaratul sens al cuvantului si sa faca spectacol pe ringul de dans.”


sursa: stirileprotv.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare