Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 5 februarie 2009

Nicole Scherzinger cu un piton uriaş în braţe (Photo)

Solista trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, a avut parte de o surpriză de neuitat zilele trecute, după ce s-a trezit cu un piton uriaş în braţe.







Aflată la o petrecere a unei case de modă în localitatea germană Cologne, Nicole a fost acostată de un invitat mai puţin obişnuit. Alături de nume importante din lumea mondenă a Germaniei, pe lista invitaţilor de la petrecere se afla şi o îmblânzitoare de şerpi, care a venit însoţită de un uriaş piton galben.

Cum Nicole era una dintre cele mai renumite persoane care au participat la petrecere, îmblânzitoarea şi animalul său de companie nu aveau cum să petreacă toată noaptea fără a face cunoştinţă cu frumoasa artistă. Din păcate, gestul acestora nu a fost pe deplin apreciat de Nicole care, simţind pitonul cum se aşază pe umerii ei, a tras o spaimă de moarte. În cele din urmă, deşi vădit speriată, diva a acceptat să mângâie animalul.

Nicole a fost nevoită să se descurce singură deoarece iubitul ei, campionul mondial la Formula 1, Lewis Hamilton, nu a însoţit-o la eveniment.

sursa: ziarulring.ro

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare