Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 23 februarie 2009

Cantaretii au din ce in ce mai putine concerte

Spectacolele s-au rarit, iar vanzarile de discuri merg mai prost ca-n 2008. Si pentru ca raul sa fie si mai mare, firmele care ii chemau sa cante au bugete modeste, asa ca in loc de muzica live, apeleaza la DJ. Andrei si Kamara, de la Alb Negru, admit ca trupa are mici probleme.

Si Anda Adam recunoaste ca de la inceputul anului contractele pe care le-a semnat sunt mai putine. "Asta este, s-au imputinat, speram totusi de acum incolo sa se mai dezmorteasca piata", declara cantareata.

Cantaretii intra in recesiune!



"Per ansamblu, nivelul evenimentelor a scazut cu 50%. Ma refer la evenimente de firma, petreceri de firma private, din cauza modificarii bugetelor, a reducerii lor in mod substantial. Firmele prefera varianta DJ-ului ca entertainment muzical."Raluca Regiulis, director organizare evenimente

Onorariul unui artist variaza, in functie de notorietate, intre 1.000 si 4.000 de euro. Conteaza si cati sunt in trupa si cat pot canta pe scena. Prin comparatie, un DJ profesionist incaseaza pentru o noapte de mixat cel mult 800 -1.000 de euro, bani in care intra si jocul de lumini.

Data fiind gravitatea situatiei, artistii se tem de un singur lucru: sa nu fie pusi in situatia sa taie din pretentii si din onorarii.

sursa: stirileprotv.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare