Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 25 ianuarie 2009

Test: Eşti obsedat(ă) de siluetă?

Testul nostru îţi arată cât de mult ţii la silueta ta.

foto: Shutterstock



“Rapid şi fără multă bătaie de cap” - acesta e mottoul tău când vine vorba de mâncare. Decât să găteşti, mai degrabă cumperi mâncăruri gata preparate, iar carnea e nelipsită din meniul tău. Pe termen lung însă, te poţi confrunta cu probleme de sănătate din această cauză. Chiar dacă nu ai talent la gătit, poţi mânca mai des fructe şi legume proaspete sau lactate, care nu necesită preparare. Ai grijă la cafea, ceai negru şi alcool! Corpul tău ţi-ar fi recunoscător dacă te-ai hrăni mai sănătos.


În general, te hrăneşti sănătos şi echilibrat. Te interesează care e provenienţa alimentelor pe care le consumi şi cauţi să fie cât mai proaspete. Ai şi perioade în care îţi faci toate poftele, iar atunci iei uşor în greutate. Din fericire însă, ştii să îţi readuci organismul în echilibru. Orezul şi cartofii ar trebui să se regăsească ceva mai des în meniul tău, la fel sucurile de fructe şi legume, care să îţi completeze necesarul de vitamine. Dacă îţi menţii acest stil de alimentaţie, silueta ta nu va avea de suferit.



Nu există persoană mai preocupată de silueta sa decât tine! Alimentaţia sănătoasă se numără printre principiile tale de viaţă şi nu te abaţi de la ea cu nici un preţ. Ştii de ce are nevoie corpul tău şi cauţi să îi oferi ce e mai bun. Dar uneori eşti prea dură cu tine. O pizza cu prietenii nu va produce daune majore asupra siluetei tale. Bucură-te măcar din când în când de plăcerile gastronomice ale vieţii, mai ales când fac parte din buna dispoziţie generală, la o nuntă, un botez sau la o ieşire în oraş.

via: libertatea.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare