Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 23 ianuarie 2009

Augustin Viziru se casatoreste!

Augustin Viziru, interpretul lui Armando din telenovela “Regina”, care se difuzeaza de luni pana joi, de la ora 20.30, ACASA, s-a hotarat sa se casatoreasca anul acesta si, mai mult, planuieste sa faca si un copil cat de curand ca sa formeze o familie.


Augustin a cunoscut-o pe iubita lui, Oana Mares, de Ziua Indragostitilor si, ca un facut, s-a indragostit la prima vedere:
Ne-am cunoscut intr-un restaurant. Treceam unul pe langa celalalt si, cand ne-am vazut, ni s-au intersectat privirile, ne-am oprit si ne uitam blocati unul la altul. M-au impresionat foarte mult ochii ei. Atunci s-a intamplat totul, a fost dragoste la prima vedereAugustin Viziru

Luna viitoare, pe 14 februarie, cei doi implinesc 9 ani de cand formeaza un cuplu: “Locuim impreuna de cand ne-am cunoscut si ne gandeam de ceva vreme sa facem pasul acesta. Si nu numai. Vrem sa facem si un copil cat mai repede. Dar, in ordinea crestineasca a evenimentelor, mai intai o sa ne casatorim. Nunta o sa o facem la vara, iar copilul sper sa apara si el tot anul acesta pentru ca ni-l dorim foarte mult”, adauga interpretul lui Armando.

sursa: stirileprotv.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare