Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Cum găseşti rapid subtitrări pentru filme

Este un program care realizează căutarea pe mai multe site-uri simultan. Se numeşte Subs Grabber şi este realizat de un român.

Subtitrări în română

Nu este singurul program de acest fel însă acesta este foarte bun pentru găsirea în special a subtitrărilor în română. Site-urile interpelate de Subs Grabber sunt cunoscute ca fiind printre cele mai complete şi prompte baze de subtitrări în limba română. Este adevărat că pot fi găsite şi subtitrări în alte limbi, dar pentru noi asta contează mai puţin.

Subtitrari filmeclick pentru o versiune mai mare

Subtitrari filme

Cum funcţionează

Deşi interfaţa programului nu străluceşte la capitolul ergonomie, nu trebuie să fii un geniu pentru a pricepe cum funcţionează. Pe bara de sus, alegi limba pentru care vrei să cauţi subtitrarea, scrii numele filmului şi dai enter. Programul va căuta automat pe cele trei site-uri pe care le cunoaşte şi îţi va afişa o listă că toate filmele care corespund cuvintelor după care i-ai dat să caute.

Apoi intervine partea care ar putea să ridice dificultăţi. După ce a terminat căutarea, butoanele de download (Grab it şi Grab them all) sunt dezactivate. Înainte să poţi descărca subtitrarea trebuie să alegi una din versiunile disponibile din a doua listă, din partea de jos a programului. Abia atunci poţi descărca una sau toate versiunile de subtitrare disponibile. Autorul a ales acest mod de implementare pentru că există mai multe versiuni ale unui film şi automat şi mai multe versiuni de subtitrări. În acest fel poţi să alegi să descarci doar subtitrarea pentru versiunea de film pe care o ai.

Subtitrari filmeSubtitrari filme

Căutarea subtitrărilor se poate face şi din Windows Explorer. Programul se integrează în meniul contextual şi oferă opţiunea căutării unei subtitrări când dai click dreapta pe un film.

programul se dovedeşte foarte practic şi te scuteşte mult timp. Dacă vezi multe filme pe calculator şi ai nevoie de subtitrări în limba română pentru ele, Subs Grabber este un "must have". Îl poţi descărca fie de pe site-ul oficial, fie direct de pe go4it.ro.

subtitrari filme



Sursa:go4it.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare