Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 14 mai 2009

Renunta la FUMAT acum!! S-au scumpit tigarile..

Tigara electronica a devenit foarte populara dupa ce tot in mai multe locuri de pe mapamond fumatul este interzis, astfel s-a gasit un inlocuitor care in acest caz a fost mai bun decat produsul original (fara alte 4000 substante toxice continute de o tigara obisnuita, doar nicotina)

Tigara Electronica


Ce este tigara electronica?
Tigara electronica a devenit foarte populara dupa ce tot in mai multe locuri de pe mapamond fumatul este interzis, astfel s-a gasit un inlocuitor care in acest caz a fost mai bun decat produsul original (fara alte 4000 substante toxice continute de o tigara obisnuita, doar nicotina).

Arata ca o tigara adevarata varful se aprinde, scoate fum. In realitate insa este un dispozitiv electronic: un mic cilindru garnisit in varf cu un LED, avand in interior o baterie si o capsula ce contine nicotina dizolvata in propilenglicol (lichidul care e vaporizat in cluburi pentru a crea acel fum artificial). De fiecare data cand tragi din tigara electronica, un senzor de presiune activeaza bateria, care alimenteaza o bobina electrica; acesta se incalzeste si, sub efectul caldurii, propilenglicolul se evapora, raspandindu-se in aer. La momentul actual tigara electronica este de departe cea mai buna metoda de a te lasa de fumat!

  • 1. Metoda in 4 pasi pentru a renunta la fumat: 1. Foloseste cartuse cu continut ridicat de nicotina timp de 6 saptamani, fumeaza ca si cum ai fumat tigari obisnuite.
  • 2. Foloseste cartuse cu continut mediu de nicotina pentru alte 12 saptamani, fumeaza ca si cum ai fuma tigari obisnuite.
  • 3. Foloseste pentru ale 4 saptamani cartuse cu un continut redus de nicotina.
  • 4. In ultimile 2 saptamani fumeaza folosind cartuse fara continut de nicotina si incearca sa renunti la obicei.

Renunta la FUMAT acum!! S-au scumpit tigarile...

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare