Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 30 mai 2009

13 lucruri pe care nu trebuie sa le faci cand te mariti, daca vrei sa fie cu noroc

1 Nu purta bijuterii prea stralucitoare.
E adevarat ca trebuie sa fii frumoasa ca in povesti: „la soare te puteai uita, dar la dansa ba“, dar asta nu inseamna sa iti orbesti invitatii cu stralucirea ta. Daca totusi simti nevoia unui detaliu ceva mai extravagant, incearca sa aduci mai multa culoare pe chipul tau. Alege culori delicate si vesele, iar pentru seara poti folosi un ruj intens (de culoarea zmeurei sau rosu coral).

2 Ascunde foarfecele de tuns parul.
Nici nu te gandi sa te tunzi cu o luna inainte de nunta. Daca vrei o schimbare de look, planific-o cu doua sau trei luni inainte (daca rezultatul nu iti e pe plac, ai timp suficient sa remediezi greseala) si, cel mai important, asigura-te ca noua ta coafura se potriveste cu stilul rochiei, cu voalul si restul scenariului.

3 Nu incerca o singura coafura.
Asa cum ai probat zeci de rochii inainte sa o gasesti pe cea potrivita (chiar daca ai stiut mereu ca prima este cea mai buna), cere-i hair-stilistului tau sa iti propuna cel putin trei look-uri diferite. Furnizeaza-i cat mai multe detalii despre nunta: anotimpul, locatia (in aer liber, in interior, capela), momentul zilei, stilul nuntii, numarul de oaspeti, buchetele etc. Nu uita: pentru o mireasa, coafura si rochia sunt cele mai importante. Orice ar merge prost in organizarea nuntii se va uita cu timpul. In schimb, daca parul iti sta rau si rochia nu arata bine, fotografiile de nunta iti vor aminti de greselile facute „pana ce moartea va va desparti“.

4 Nu iti colora unghiile in negru, rosu sau albastru, chiar daca sunt in tendinte.
In general, evita culorile puternice si alege lacuri de unghii in nuante cat mai naturale. Apoi, daca vrei cu orice pret sa spargi tiparele, iti poti decora unghiile (cu masura) cu cristale Swarovski sau flori pictate.

5 Nu fa experimente incercand sa iti schimbi culoarea parului.
Cere sfatul stilistului tau, spune-i exact cum te visezi in ziua nuntii si alegeti impreuna solutia cea mai potrivita. Nu te sfatuiesc sa faci schimbari radicale chiar inainte de nunta. Nu uita ca viitorul tau sot te iubeste asa cum esti. De ce ai vrea sa-l faci sa se trezeasca, taman in fata altarului, ca se insoara cu o femeie complet schimbata?

6 Nu uita de mire.
Formati un cuplu si trebuie sa aratati ca un cuplu. Deci, orice nebunie de stil iti trece prin cap, gandeste-te ca trebuie sa se potriveasca si cu look-ul lui. Si nu uita sa-l trimiti la frizer in saptamana dinaintea nuntii. Altminteri, in pozele de la nunta s-ar putea sa aratati precum „doamna si vagabondul.“


7 Nu cauta cu orice pret sa fii originala, extravaganta sau foarte trendy.
Ce ti se pare sic si modern acum, peste 10 ani, in fotografiile de la nunta, s-ar putea sa ti se para ridicol.
Nu e o idee buna sa iti programezi tratamente cosmetice in ziua de dinaintea nuntii. In loc sa iti infrumuseteze tenul, s-ar putea sa te trezesti cu cosuri si iritatii de toata frumusetea, mai ales daca nu ai folosit niciodata produsele incluse in tratament. E mai bine sa fii prudenta. Acelasi lucru e valabil si pentru curele de slabit extreme. Din cauza lor, s-ar putea ca rochia de mireasa sa nu cada cum ar trebui sau, si mai grav, sa ametesti in timpul slujbei la biserica si sa lesini la valsul miresei.


8 Nu e o idee buna sa iti programezi tratamente cosmetice in ziua de dinaintea nuntii.
In loc sa iti infrumuseteze tenul, s-ar putea sa te trezesti cu cosuri si iritatii de toata frumusetea, mai ales daca nu ai folosit niciodata produsele incluse in tratament. E mai bine sa fii prudenta. Acelasi lucru e valabil si pentru curele de slabit extreme. Din cauza lor, s-ar putea ca rochia de mireasa sa nu cada cum ar trebui sau, si mai grav, sa ametesti in timpul slujbei la biserica si sa lesini la valsul miresei.

9 Nu neglija incaltamintea.
Chiar daca rochia ta matura pamantul, atunci cand dansezi sau pasesti, pantofii se vad. Deci alege cu grija culoarea, inaltimea tocurilor, stilul pantofilor, dar, mai ales, asigura-te ca sunt confortabili. Cea mai frecventa greseala pe care o fac miresele este sa aleaga pantofi prea inalti sau prea grei. Ideal este sa alegi pantofii cand esti imbracata cu rochia de mireasa. Ai grija ca detaliile cu care sunt ornati pantofii (catarame, fundite sau strasuri) sa nu agate rochia.

vezi articolul integral in onemagazine.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare