Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 11 decembrie 2008

Taxa auto pentru masinile second-hand se tripleaza incepand cu 15 decembrie!

Taxa pentru autoturismele şi autoutilitarele care nu au Euro 4 şi care sunt înmatriculate pentru prima dată pe teritoriul României şi al altor state comunitare se triplează începând cu 15 decembrie, a decis astazi Guvernul printr-o Ordonanţă de Urgenţă ce modifică OUG emisă în urmă cu o săptămână. Persoanele care au plătit taxa triplata, potrivit vechii ordonanţe emise de Guvern saptamana trecuta, îşi vor primi banii înapoi.

"Sunt scutite de la plata acestei taxe maşinile a căror capacitate cilindrică nu depăşeşte 2.000 cm cubi şi care au în dotare Euro 4. Mai este exceptată înmatricularea autoutilitarelor cu norme de poluare Euro 4. Ordonanţa de urgenţă ce abrogă vechea ordonanţă va fi publicată joi în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare de la data de 15 decembrie", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Camelia Spătaru.

Camelia Spătaru a adăugat că guvernul poate să adopte încă ordonanţe de urgenţă "până la data validării mandatelor noilor parlamentari aleşi". Parlamentul actual al României îşi încheie mandatul pe 13 decembrie, iar noul legislativ va fi investit din 15 decembrie.

Sursa: ROL.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare