Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 21 decembrie 2008

Ce filme vedem de Craciun?

Craciunul, o sarbatoare magica, unde parca totul se transforma in taram de vis.











  • Scrooged (1988), o comedie fantastica dupa povestea lui Charles Dickens “A Christmas Carol”, este o alegere perfecta pentru Craciun, chiar daca l-ai vizionat si in anii trecuti. Scrooged spune povestea unui producator de televiziune cinic si increzut care isi schimba viata dupa ce este vizitat de fantoma Craciunurilor Trecute, fantoma Craciunului Prezent si fantoma Craciunurilor Viitoare.
  • “A Christmas Carol” a inspirat si lumea animata si i-a reunit pentru prima data din 1984 pe Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Fozzie si tot restul gastii lui Jim Henson in filmul The Muppet Christmas Carol (1992)
  • A Christmas Story (1983), un film clasic superb, spune povestea unui baietel in varsta de 9 ani care renunta sa mai spere ca va primii cadoul dorit de Craciun...dar cineva i-a pregatit o surpriza.
  • Indragit mai ales de cei mici, Elf (2003) este o comedie despre viata micutilor oameni de la Polul Nord in mijlocul carora se integreza un spiridus mai deosebit. Buddy, un copil de la orfelinat care s-a strecurat in sacul lui Mos Craciun, ajunge fara sa vrea la Polul Nord. Dupa un timp descopera ca nu se poate integra intre ceilalti elfi deoarce este mult mai mare decat ei si atunci se hotaraste sa se intoarca in New York pentru a-si cauta familia si pentru a readuce spiritul craciunului tuturor celor care nu mai cred in magie.
  • Bad Santa (2003) este de asemenea o comedie de sezon foarte indragita in care putem sa-l urmarim pe Billi Bob Thornot in roulul unui Mos Craciun betiv si pe deasupra mai este si hot.
  • Ce este Craciunul fara familie? Nu foarte placut, si asta o descopera Macaulay Culkin in seria Home Alone (1990). Nominalizat la 2 premii Oscar si 2 Golden Globes, Home Alone este un film pentru intreaga familie. Kevin, un baietel de 8 ani uitat din greseala de parinti acasa, se trezeste ca trebuie sa petreaca sarbatorile singur si sa-si pazeasca casa vizata de hoti.
  • Un ingredient esential pentru un film perfect de Craciun este muzica. De multe ori muzica a atras atentia mai mult decat filmul in sine si aici putem da exemplu Holiday Inn (1942), un film de Oscar in care Bing Crosby impreuna cu Majorie Reynolds canta clasica balada “White Christmas”.

vezi articolul integral pe 9am.ro
| More

1 comentarii:

Anonim spunea...

Gun Tso Sun TanGung Haw Sun

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare