Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 24 decembrie 2008

Ceas cu transmisie prin lanţ, pentru cei care nu au ce face cu 400.000 $

Cabestan Winch Tourbillon este unicat datorita dispunerii pieselor principale în plan vertical şi nu orizontal.

Numele ceasului face aluzie la sporturile nautice exclusiviste, iar remontorul aduce cu manivela unui vinci folosit pe iahturi. Orele, minutele şi secundele sunt indicate de trei tamburi din jumătatea dreaptă. În cealaltă jumătate se poate admira lanţul de 23 cm cu 450 de verigi şi 150 de nituri, asamblat manual. El transmite mişcarea de la cuşca tourbillon de 0,6 g, un element de construcţie specific ceasurilor elveţiene de mare precizie.


Cabestan Winch Tourbillon poate funcţiona 72 de ore fără să fie întors, această rezervă de timp fiind la rândul ei indicată de un tambur. În total, ceasul conţine 1352 de piese. Ca aproape orice obiect de lux, el poate fi personalizat în diverse configuraţii şi culori, cu carcasă din titan, aur roşu sau aur galben. Preţul variază între 275.000 $ şi 400.000 $, fiind disponibilă şi o versiune cu diamante încrustate.




via go4it.ro
| More

2 comentarii:

Gabriel Leonard spunea...

Craciun Fericit!

Anonim spunea...

- Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare