Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 10 martie 2009

Paola Rey si Michel Brown (Poze)

Paola Rey, pe numele ei adevărat Paola Andrea Rey, născută pe 19 decembrie 1979, în Bucaramanga, oraş din Columbia, aceasta a început să joace în telenovele de la o vârstă fragedă: 17 ani.
Încă din anul 1996, s-a prezentat la un casting pentru un rol în telenovela „Fuego verde”. Niciodată nu şi-a imaginat că, peste 2 zile, producătorul o va suna să-i spună că a fost selecţionată să interpreteze personajul Gracielei. A fost nevoită să-şi abandoneze cariera de inginer industrial pe care a avut-o la acel moment, dar nu i-a părut rău pentru că destinul i-a rezervat multe surprize.


Michel Brown, nascut la 10 Iunie 1976; Locul nasterii: Buenos Aires, Argentina, Zodia: Gemeni.
El este cunoscut în Argentina şi, de asemenea, în Mexic pentru ca joaca în telenovele. În afară de cariera de actor, Michel este, de asemenea, muzician. El a înregistrat două albume "You played conmigo"(1995) and "Michel" (1997).


Nu suporta filmele de groaza pentru ca nu le intelege scopul. ”Nu mi-e frica sa le privesc, dar prefer un film care sa-mi lase o impresie puternica, de la care sa pot invata ceva.”
Este superstitios. ”Nu trec niciodata pe sub niste trepte si nici un omor muste ca-mi aduce ghinion.”


Este innebunit dupa lenjeria intima feminina. ”Nu vreau sa spuneti ca sunt obsedat, dar sunt innebunit dupa piesele de lenjerie intima. Nimic nu este mai frumos decat o femeie intr-o lenjerie superba."











| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare