Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 8 august 2008

Vedete care au renuntat la studii pentru cariera

Ai carte, ai parte. Am crescut cu aceasta zicala in sange, dar contemporaneitatea ne arata ca ea nu se mai aplica si in zilele noastre. Sa le luam drept exemplu pe unele vedete de la Hollywood, care reusesc sa castige milioane de dolari anual fara a avea la activ prea timp petrecut pe bancile scolilor.

Robert DeNiro
, unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile, a avut un motiv mai putin obisnuit pentru care a abandonat studiile: acela de a deveni membrul unei gasti.

Al Pacino, un alt titan al cinematografiei, a refuzat sa mai urmeze cursurile Liceului de Actorie din New York, pe motiv ca studiile il cam plictiseau.

Jessica Simpson a renuntat la studii inca din adolescenta pentru a urma cariera muzicala pe care si-o dorea din toata inima.

Genialul actor de comedie, Jim Carrey, a renuntat si el sa mai mearga la liceu pe cand avea numai 16 ani.

Johnny Depp, Orlando Bloom , Charlie Sheen , Leonardo DiCaprio, Jude Law, John Travolta si Nicholas Cage au decis si ei ca urmarea visului de a deveni mari actori este mult mai importanta decat mersul zilnic la "inutilul" liceu.

Harry Potter, adica Daniel Radcliffe, a renuntat la 17 ani sa mai mearga la scoala pentru a se dedica mai mult carierei. Sau poate si datorita faptului ca acum este bogat si nu trebuie sa isi mai faca griji pentru studii.

Pentru a canta si interpreta roluri in filme si Christina Applegate a renuntat sa mai mearga la scoala. Acelasi lucru l-a facut si bomba sexy, Pamela Anderson.

Tom Cruise si-a dorit foarte mult sa devina preot, dar dupa ce a inceput sa prinda gustul actoriei a renuntat cu totul la studii.

vezi articolul integral in vedeta.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare