Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 8 august 2008

Super masini din viitor: Top 10

Pentru ca ne dorim ca in viitorul apropiat sa respiram un aer mai curat si sa ducem o viata mai buna, ne bucuram mult ca in fiecare zi apar fel de fel de concepte si idei de automobile ecologice.

1. Phoenix ne-a atras cel mai mult si am plasat-o fara dubii pe primul loc in topul nostru. Numai uitati-va la ea..Cuvintele chiar sunt de prisos uneori..

2. Enigma arata atat de bine incat putem spune ca ne-am indragostit de ea la prima vedere. Motoarele electrice isi iau energia numai de la soare, iar pasagerii stau intr-un compartiment special plasat deasupra rotilor din spate. Total neconventionala, Enigma foloseste si levitatia magnetica pentru a asigura un confort sporit in orice conditii.

3. Iomega este in opinia lui Joonas Vartola, o adevarata "capsula de relaxare". Inspirata din gratia unei lebede, Iomega isi primeste pasagerii in compartimente diferite si ii conduce oriunde fara zgomot sau vibratii neplacute.

4. Transform are o forma spectaculoasa si ne duce cu gandul la robotul Optimus Primus. Plafonul dintr-un material transparent elastic poate fi indoit dupa bunul plac, el adaptandu-se conformatiei conducatorului..Mai trebuie numai sa-ti procuri si un costum de robot..

5. Soft Vehicle aduce siguranta soferului pe primul loc. Va vine sa credeti ca designer-ul Raquel Aparicio Lopez spune despre creatia sa ca este facuta dintr-o spuma poliuretanica speciala? Soft Vehicle permite accesul la volan prin deschiderea unei trape, dar asta numai dupa ce soferul escaladeaza caroseria..

vezi artiolul integral in plugin.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare