Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 2 aprilie 2009

“Regina” si “Inimă de ţigan” au inregistrat un succes colosal la Cannes

Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Cabral s-au întors în ţară ieri după ce s-au aflat câteva zile la Cannes, unde au participat la MIPTV, unul dintre cele mai importante târguri internaţionale de vânzare şi achiţionare de produse de televiziune.

Actorii, împreună cu echipa Promance - companie a MediaPro Pictures, s-au aflat la târg pentru a promova produsele “Regina”, “Îngeraşii”, “Inimă de ţigan” şi prima telenovelă românească de epocă.


Diana Dumitrescu a îmbrăcat atât vestimentaţia din “Regina”, cât şi o rochie de epocă, pentru că actriţa va interpreta unul dintre personajele din cel mai ambiţios produs românesc din România:
Cabral a revenit la hainele de arab din “Inimă de ţigan”, iar Doiniţa Oancea a învârtit fustele înflorate de ţigancă. Cu toţii au furat privirile trecătorilor şi au împărţit flyere despre produsele în care joacă.



La standul pe care l-au avut Promance International, MediaPro Distribution zi MediaPro Pictures la Palais des Festivals din Cannes s-au prezentat cei de la Tv Markiza din Slovacia. Ei au difuzat “Inimă de ţigan” din luna septembrie a anului trecut, telenovela a ajuns la final şi a fost lider de audienţă cu absolut toate episoadele. Astfel, slovacii au achiziţionat şi continuarea acestei poveşti de mega succes, “Regina”.

vezi articolul integral acasatv.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare