Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Cele mai stupide motive de divorţ

Există cazuri într-unele părţi ale lumii în care despărţirea legală a survenit în urma unor motive de-a dreptul stupide.

In Canada, soţia poate să divorţeze de soţ dacă e de părere că acesta sforăie foarte tare, zgomotul produs fiind comparabil cu cel al unui motor de maşini de curse.

Asta nu e nimic dacă ar fi să ne gândim că în Japonia unul dintre soţi poate să intenteze divorţ dacă nu îi place poziţia în care doarme partenerul lui.

În SUA, o femeie a divorţat recent de bărbatul ei pe motiv că acesta petrecea prea mult timp încercând să rezolve cubul Rubik şi nu îi acorda atenţie ei.

Indienii au nişte reguli de-a dreptul învechite. Astfel, dacă soţia nu reuşeşte să îi ofere soţului un moştenitor băiat, în primii 11 ani de căsătorie, acesta are dreptul să divorţeze. Şi asta nu e tot. Dacă nu face nici un copil în primii opt ani sau în primii 10 ani naşte un făt mort, tot la fel, soţul o poate părăsi.

Chinezii au ce au cu femeile bârfitoare. Astfel, dacă un bărbat crede că soţia lui bârfeşte, divorţează de ea.

În Italia dacă nevasta nu face curat sau nu spală vase, se poate pregăti să semneze actele de divorţ.

Coreeni ţin foarte mult la respectul faţă de socri. Dacă unul dintre soţi vorbeşte urât despre părinţii celuilalt, e posibil ca în curând să fie deja iarăşi celibatari.


sursa: libertatea.ro

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare