Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 5 septembrie 2008

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!Any Video Converter este un software open source care transforma filmele in si din majoritatea formatelor populare. Recomandarea noastra este sa il utilizati in caz ca doriti sa va puneti filmulete spre exemplu pe telefonul mobil. Output-ul poate fi facut in wmv, mp4 sau 3gp, adica formatele mobile cele mai intalnite.

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!STOIK VideoConverter are numai 7 MB insa acest aspect nu il impiedica sa isi faca treaba asa cum trebuie. Transforma aproape orice format si ca bonus, accepta si filmele Quick Time 7. Interfata destul de simpla nu pune probleme, trebuind numai alese optiunile de output pentru film si audio. Setarile pot fi si salvate in profile, astfel ca la o alta conversie totul va decurge mult mai usor.

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!Dupa cum ii spune si numele, Pazera Free MP4 to AVI Converter realizeaza conversia clipurilor MP4 in AVI sau MPG. Aplicatia nici nu are nevoie de instalare, asta pentru ca simpla deschidere a fisierului executabil mp4toavi.exe este suficienta. Pazera reprezinta o solutie buna pentru cei care vor sa ia filme de pe dispozitive portabile si sa le urmareasca cu Windows Media Player.

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

SUPER video encoder nu necesita ore intregi pentru obisnuirea cu interfata. Totul este intuitiv si decurge on-the-fly, putandu-se encoda majoritatea formatelor existente. Se pot crea clipuri pentru telefoane, playere iPod, Zune, console PSP sau Nintendo DS si lista poate continua. Ca un bonus, SUPER include si un player care reda filme, muzica si poze!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!Koyote Free Video Converter aduce in plus si posibilitatea de conversie numai a unei anumite portiuni din film. De asemenea, coloana sonora poate fi extrasa in format MP3. Va recomandam aplicatia pentru a transforma filmele in formatele destinate dispozitivelor mobile.

GRATUIT: 8 video convertere excelente!

GRATUIT: 8 video convertere excelente!MediaCoder se prezinta ca o aplicatie open source capabila sa transforme mai toate formatele populare, audio sau video. Include printre altele si conversia filmelor pentru consola PSP, ele putand fi transferate chiar in timpul conversiei.


GRATUIT: 8 video convertere excelente!

vezi articolul integral in plugin.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare