Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 1 septembrie 2008

GC 2008: Diablo 3 video interviu

Hit.ro a obtinut la Games Convention 2008 singurul interviu video din Romania cu Jay Wilson, lead designer Blizzard Entertainment al jocului Diablo 3.

Astfel, pe parcursul interviului am aflat ca nivelul maxim al jucatorului in Diablo 3 va fi 100, cel putin asa a declarat Jay Wilson "pentru ca in Diablo 2 au fost 99 de niveluri, as sari la 100, pana la urma e un singur nivel".

Iar Jay Wilson a adaugat pentru Hit.ro ca Blizzard nu planuieste sa "reinvie" ale clase din Diablo 2 dar clasele de eroi din Diablo 3 vor avea foarte multe similaritati cu cele din Diablo 2. Unele clase de eroi din Diablo 2, a adaugat Jay Wilson, ar putea fi reintroduse totusi intr-un expansion de Diablo 3.

carmen-ivanov-si-jay-wilson.jpg

Vom avea de asemenea, obiecte normale, magice, unice, legendare, si vor exista rune si pietre pretioase in Diablo 3 insa Jay Wilson a declarat ca nu ne vom mai putea folosi de rune words pentru a primi bonusuri magice pe armuri sau arme. Designerul Diablo III nu a dorit sa dea detalii despre obiectele socketed: "nu pot confirma sau nega existenta obiectelor socketed".

desert-landscape.jpg

Sunetele pe care le auzim atunci cand gasim un obiect nu vor fi acelasi dar sunt create de aceeasi persoana care a lucrat la sunetul din Diablo 2. Jucatorii vor putea sa joace Diablo 3 in mod multiplayer pe Battle Net a mai spus lead designerul Jay Wilson.

female-barbarian-using-furious-charge.jpg


vezi articolul integral in hit.ro

| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare