Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 29 iunie 2012

Tinuta oficială a sportivilor romani pentru Jocurile Olimpice de la Londra 2012

Într-un cadru festiv deosebit, Comitetul Olimpic și Sportiv Român a prezentat aseară ținuta oficială a delegației României la Jocurile Olimpice Londra 2012.

Noul look al delegației României este realizat de Casa de Modă Patzaichin. Eleganţă şi confort, materiale naturale, bumbac, denim, mătase, piele, tăieturi asimetrice, sacouri cambrate, cromatică proaspătă care combină culori alese din pădurea Letea, alb, ocru, bleumarin şi gri, colaje imprimate pe tricouri şi eşarfe. Acestea sînt elementele de bază ale ţinutei sportivilor și antrenorilor români prezenți la Jocurilor Olimpice de luna viitoare de la Londra.

“Am participat la zece Olimpiade, cinci ca sportiv şi cinci ca antrenor, şi m-am săturat de eternele costume clasice pe care le-am purtat. Nu mi-au plăcut niciodată, iar acum am avut ocazia să aduc schimbarea”, a declarat multiplul campion olimpic şi mondial la canoe.


“Sportivul trebuie să îmbrace hainele oficiale cu plăcere şi să nu le arunce în vreun dulap după aceea. Soţia mea mi-a păstrat toate costumele oficiale, dar niciodată nu am dorit să le mai pun pe mine măcar o dată” a mai declarat Patzaichin.

Realizarea vestimentaţiei olimpice aparţine designerului Olah Gyarfas şi a pasiunii acestuia pentru hainele sport iar rezultatul este o colecţie care respiră un aer urban şi contemporan




 Sursa:sportlocal.ro
| More

3 comentarii:

cabinet stomatologic spunea...

Alta mancare de peste.In sfarsit dupa atatia ani ne-am trezit si noi.Cum evolutia in cazul nostru se petrece cu 5 km/h sub viteza melcului e clar.Ma bucur in schimb ca arata superb noua tinuta!

Anonim spunea...

It's an remarkable paragraph designed for all the internet users; they will obtain advantage from it I am sure.

Take a look at my web page ... poker online jocuri

Anonim spunea...

Wow, awesome blog layout! How lengthy have you been running a blog for?
you made running a blog look easy. The total look of your web site is magnificent, as neatly as the content!


My blog post :: bncuri tari

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare