Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 18 iunie 2012

Familia Lacatus la Jocurile Olimpice de la Londra

Dupa o lunga si grea așteptare Mihaela  Lacatus “Miki” a primit azi o veste extraordinara, aceea ca a fost selectata si astfel va deveni prima românca prezenta in proba feminina a boxului amator la Jocurile Olimpice, la categoria 60 de kilograme.

 Deși boxul feminin romanesc nu a fost niciodată luat in serios,si toți ziceau ca femeile la cratița, singurul care a crezut in fete si a luptat pentru ele a fost maestru Lăcătuș. Dar iată ca Dumnezeu nu doarme si toate eforturile i-au fost răsplătite prin calificarea soție la olimpiada. Astfel familia Lăcătuș v-a merge la olimpiada si nu ca sa se plimbe pe banii federației cum ziceau gurile rele înainte de mondiale, o v-a face pentru a lua o medalie.......... iar cum o știu eu pe Miki o va dori pe cea mai strălucitoare. Eu le urez mult noroc si sănătate ca sa se poată întoarce cu medalia de gat.
Alaturi de Mihaela  Lacatus va face parte din delegatia Romaniei pentru Olimpiada celalalt boxer calificat, Bogdan Juratoni.

In premiera, CIO a introdus boxul feminin printre probele Jocurilor Olimpice de la Londra. Momentan, arta nobila feminina va avea doar trei categorii, 51 kg, 60 kg si 75 kg, insa la editia din 2016 e posibil ca numarul sa creasca.
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare