Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 11 septembrie 2011

Fanii Facebook isi indreapta atentia catre un nou joc -The Sims Social

Noul joc realizat de Electronic Arts a inregistrat in ultimele 24 de ore peste 9,3 milioane de utilizatori, cu peste un milion mai mult decat celebrul FarmVille. The Sims Social, noul joc lansat de catre Electronic Arts, este deja primele zece cele mai populare jocuri pe Facebook, avand un trend mult mai ascendent decat celebrul FarmVille realizat de Zynga.

The Sims Social

Conform datelor appdata.com, noul joc lansat de Electronic Arts tinde sa devina o amenintare pentru FarmVille. Astfel, Sims Social a fost preferat in ultimele 24 de ore de peste 9,3 milioane de utilizatori fata de doar 8,1 milioane care au ales FarmVille. Un alt joc ce s-a bucurat de succes pana sa apara Sims Social, a fost CityVille, realizat tot de Zynga. CityVille era preferat de peste 14 milioane de gameri.
Video: Fanii Facebook isi indreapta atentia catre un nou joc -The Sims Social  
Desi detine recordul, cu peste 32 de milioane de jucatori pe zi in anul 2010, FarmVille este intr-un declin constant. Multi uitilizatori sunt nemultumiti de perioadele mari de asteptare de trecere la un nivel superior, dar si de faptul ca trebuie sa verifice suficient de des starea jocului.
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare