Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 13 septembrie 2011

Angoleza Leila Lopes a fost desemnata noua Miss Universe 2011

Cu sapte titluri câstigate in ultimii zece ani, concurentele din America Latina erau din nou considerate marile favorite in acest an, la competitia organizata luni, in Brazilia. Priscilla Machado, reprezentanta tarii gazda, a incheiat concursul pe locul al treilea, iar reprezentanta Ucrainei, Olesia Stefanko, a obtinut locul al doilea. Leila Lopes s-a prezentat declarând ca doreste "sa termine facultatea de gestiune si sa devina o importanta femeie de afaceri" in tara ei.


Miss Angola a fost urmata de Miss Ucraina, Miss Brazilia, Miss Filipine si Miss China, calificate in topul 5 al finalistelor, in incercarea lor de a obtine titlul de "cea mai frumoasa femeie din lume".
Miss Angola va semna astfel un contract de un an cu organizatia Miss Universe - care ii apartine din 1996 magnatului american Donald Trump - pentru a difuza in lume un mesaj care se centreaza pe mentinerea pacii si pe lupta contra maladiei SIDA. Ea va primi, totodata, bijuterii si articole vestimentare si va beneficia de cursuri de formare profesionala.

Video: Angoleza Leila Lopes a fost desemnata noua Miss Universe 2011
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare