Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 17 iulie 2011

Mostenitorii - Los Herederos del Monte - trailer - foto

Mario Cimarro si Marlene Favela sunt din nou impreuna intr-o telenovela de exceptie, o poveste de iubire nascuta din rivalitate, „Mostenitorii” („Los Herederos del Monte”)

Mario Cimarro si Marlene Favela traiesc o noua poveste pasionala de iubire, din care nu lipsesc intrigile, razbunarile, situatiile neasteptate, despartirile si impacarile. Mai mult decat atat, pentru Marlene Favela rolul din „Mostenitorii” reprezinta intoarcerea sa in lumea telenovelelor, dupa o absenta de patru ani.

Povestea fratilor adoptati Del Monte si a fiicei instrainate, care vine dupa moartea tatalui sa-si reclame drepturile la mostenire, ii are in distributie, pe langa cubanezul Mario Cimarro si actrita mexicana cu origini venezolane, spaniole si libaneze, Marlene Favela, pe actorul si modelul Jose Luis Resendez.

Fabian Rios, actorul si modelul columbian face si el parte din distributia productiei „Mostenitorii”, la fel si Ezequiel Montalt, iar Jonathan Islas este cel mai mic dintre fratii Del Monte in „Mostenitorii”.

Viata celor cinci frati Del Monte este tulburata atunci cand, dupa moartea tatalui lor adoptiv, isi face aparitia Paula Del Monte, fiica biologica a acestuia, care isi reclama dreptul la mostenire. Intrigile nu intarzie sa apara, dar din rivalitate si razbunare se naste o iubire pasionala intre Paula, interpretata de Marlene Favela si Juan, cel mai mare dintre fratii Del Monte, interpretat de Mario Cimarro.

Mostenitorii - Los Herederos Del Monte - trailer




Pe Mario Cimarro si Marlene Favela, telespectatorii ii vor putea urmari din nou impreuna, intr-o poveste noua si pasionala de iubire, „Mostenitorii”, din 18 iulie in fiecare zi ACASA, de la orele 19.30.
| More

6 comentarii:

Anonim spunea...

cea mai frumoasa ii marlene

Anonim spunea...

cea mai frumoasa e marlene dar j ceilalti actori:-*

Anonim spunea...

care e adevaratul nume al julietei si in ce film a mai jucat

Anonim spunea...

De ce nu-l mai dati de astazi?(12-09-2011).
Este posibil sa aflam si noi? Suficient ca ne sufocati cu reluarile unor seriale care au fost in urma cu cativa ani.

Anonim spunea...

Cea mai frumoasa si cea mai talentata actrita din lume este MARLENE FAVELA :*:*:*

Anonim spunea...

off white outlet
supreme shirt
off white
supreme hoodie
yeezy boost 350
kyrie 7 shoes
yeezy 380
supreme
kd 14
air jordan

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare