Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 3 iulie 2011

Box - Finala Campionat National Tineret

In perioada 27.06 - 02.07 2011, la Tg. Mures s-a desfasurat Finala Campionatului National de Tineret, care a fost organizata de catre CS Ring Box Targu Mures - dl. Ghiurca Daniel, Presedinte al CS Ring Box Tg. Mures.
Timofte Diana si Rizoiu David

C.S. Muscel a participat cu sase sportivi: 52kg Chiru Alexandru, 52kg Rizoiu David, 56kg Burghis Adrian, 64kg Vlasceanu George, 64kg Olteanu Iulian, 75kg Moiceanu Mihai.

Sportivul Rizoiu David categoria 52kg este cel care a adus titlul de Campion National la Campulung, al doilea in palmaresul sau, iesid Campion National de Juniori in 2010 tot la Tg. Mures, David este medaliatul cu bronz de anul trecut de la Campionatele Europene de Juniori din Ukraina, iar acum se pregateste pentu Campionatele Europene de Tineret (15-21 august) care au loc in Dublin (Ireland) .
Vranceanu Valentin, Curti Leonard, Rizoiu David si Alecu Silviu (de la stanga la dreapta)

Alt sportiv care a avut o evolutie foarte buna este cel mai nou sportiv al nostru, Vlasceanu George categoria 64kg, care a castigat un meci si a pierdut de la un sportiv cu o experienta mai mare ca a lui, clasandu-se astfel in primii 5. Ceilalti sportivi de la C.S. Muscel au pierdut de la sportivi mult mai experimentati, componenti ai lotului national.

Cu speranţa că pentru toţi sportivii participarea la această competiţie organizată de Federaţia Română de Box, a fost o experienţă deosebită, pentru unii dintre ei reprezentand şi prima participare la o competiţie oficială, sunt convinsa că fiecare dintre ei au învătat ce înseamnă „spiritul de echipă”, chiar daca boxul este un sport individual, au învaţat cum să strângă din dinti şi sa isi ascundă lacrimile atunci cand sunt in ring, au „gustat” lacrimile înfrangerii dar au învăţat că un meci pierdut te poate face mai puternic şi mai dornic ca să fii mai bun la următorul, au învăţat ce insemnă fairplay-ul, au învăţat că numai cu multă muncă şi transpiraţie poti să fii acolo sus pe primele locuri...
Campioni 2011: dreapta jos: Preda Marin, Singuran Razvan, dreapta sus: Jitaru Mirel, Rizoiu David, Cuciureanu Alexandru, Chereji James, Caslarov Stefan si Calin Dumitru


Rezultate Finala Campionat National Tineret (campionii sunt trecuti cu rosu):


49 kg Caslarov Stefan (Bacau) - Amis Enver (Farul Constanta)

52 kg Rizoiu David (C.S. Muscel) - Curti Leonard (Craiova)

56 kg Chereji James (Hunedoara) - Baluta Ionut (Navodari)

60 kg Buciuc Daniel (Dinamo) - Cuciureanu Alexandru (Bacau)

64 kg Valcea Razvan (Valcea) - Florea Ciprian (Dinamo)

69 kg Gheorghe Alberto (Dinamo) - Manea Nicu (Ploiesti)

75 kg Calin Dumitru (Iasi) - Ghizdeanu Razvan (Conpet Stelica)

81 kg Singuran Razvan (Craiova) - Popescu Ionut (Irlu Craiova)

91 kg Jitaru Mirel (Bacau) - Falea Octavian (Pitesti)

+91 kg Cocos David (Ploiesti) - Preda Marin (Ploiesti)
| More

2 comentarii:

4run spunea...

www.4run.ro a alergat si la Marea Neagra

Am dat o fuga pe faleza din Mangalia si in acelasi timp, schimband suprafata de sub picioare, am alergat pe plajele de la Marea Neagra. Pentru inceput in Saturn, Venus, Aurora, Jupiter si Neptun. Nisipul era ud, marea era agitata, Soarele era sus pe cer.  www.4run.ro a ajuns la 90 de locatii de alergat, dintre care 5 sunt lovite de briza racoroasa a marii: Constanta, Mangalia, Saturn, Jupiter si Neptun.

Anonim spunea...

Felicitari celor care au castigat .
Am si eu o intrebare cam cat castigi la astfel de campionate in tara sau cele din afara ? Care sunt premiile?
Multumesc

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare