Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 5 iunie 2011

Inima salbatica - Corazón Salvaje ( video - foto)

Inima salbatica este o poveste care sfideaza timpul, intr-o interpretare noua si exotica. Eduardo Yanez, desemnat de revista Quien cel mai PROVOCATOAR barbat mexican, este Juan del Diablo, iar Aracely Arambula se intoarce in forta in telenovele, dupa sase ani de absenta, pentru prima data in dublu rol, al gemenelor Aimee si Regina.













Realizata de celebrul producator Salvador Mejia, „Inima salbatica” a fost distribuita in peste 60 de tari din intreaga lume si a fost nominalizata in 2010 la noua premii TV Y Novelas, printre care si pentru „Cea mai buna telenovela a Anului”, iar Aracely Arambula a primit doua nominalizari, atat pentru „Cea mai buna actrita intr-un rol principal”, cat si pentru „Cea mai buna antagonista”. Pe langa Eduardo Yanez si Aracely Arambula, din distributia telenovelei fac parte si alti actori iubiti de publicul de ACASA, precum Osvaldo Rios („Kassandra”), Laura Flores („In numele iubirii”, „O lume a fiarelor”), Sebastian Zurita („In numele iubirii”), Angelique Boyer („Teresa”), Helena Rojo, Elizabeth Gutierrez („Cealalta fata a Analiei”), Enrique Rocha, sau Salvador Pineda.

Corazón Salvaje - Inima salbatica - Trailer


O vara pasionala incepe ACASA din 6 iunie, alaturi de Juan del Diablo si restul personajelor din „Inima salbatica”, in fiecare zi de la orele 17.30.
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare