Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 20 aprilie 2011

Aurora (telenovela) - Video (trailer) - Foto

Actorul mexican Eugenio Siller şi frumoasa actrita Sara Maldonado sunt protagonisti intr-o nou telenovela realizata de Telemundo numita Aurora. 

Povestea este centrată pe Aurora Ponce de Leon (Sara Maldonado), o frumoasă tânără de 20 de ani, care se indragosteste de fermecătorul Lorenzo(Jorge Luis Pila), şi ambii împărtăşesc o atractie intensa. Lorenzo are deja un fiu pe nume Martin, insa Aurora il iubeşte necondiţionat. Ea ramane insarcinata cu Lorenzo, dar este separat de el atunci când părinţii ei afla de sarcina şi o trimite în străinătate pentru a naste copilul. Lorenzo nu ştie că el este tatăl copilului şi crezând că Aurora la părăsit în mod voluntar, decide să mergem mai departe cu viaţa lui. La scurt timp după naşterea copilului, Aurora este diagnosticat cu o boală incurabilă. Tatăl ei, Gustavo (Braulio Castillo), este un om de stiinta renumit, medic şi un expert în domeniul de criogenie. El decide să îngheţe corpul ei până în ziua în care ştiinţa a avansat destul de mult pentru a găsi un leac pentru boala ei.


Inainte de 20 de ani corpul lui Aurora este dezghetat. In timp ce ea dormea au trecut doua decenii, si totul s-a schimbat in jurul ei. Cea mai buna prietena a ei, Natalia, este acum casatorita cu Lorenzo, singura iubire adevarata a Aurorei. Blanca, care nu ştie că ea este fiica lui Aurora, are vârsta mamei ei.

Lucrurile se complica si mai mult pentru Aurora cand il intalneste pe Martin acum mare,dar cu acelasi farmec ca al lui Lorenzo. Oare poate Aurora se se obişnuiască cu o viaţă nouă şi complet diferit?


AURORA trailer - video








| More

19 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa cate am citit cred ca va fi o telenovela super frumoasa si reusita.De abia astept sa se difuzeze si la noi!

Anonim spunea...

Il poti vedea pe telemundo si intradevar e un film reusit cu o poveste incredibila care in film depaseste orice limita e un film unic

Anonim spunea...

Aurora este telenovela mea preferata!M-am indragostit de ea de la primul episod!Sara este actrita mea preferata asa cum este si Eugenio!Si Jorge este un actor minunat!Nu-mi pot imagina cum se va termina,dar mi-ar placea ca Aurora sa ramana la final impreuna cu Martin,dar in acelasi timp vreau sa fie si cu Lorenzo!Asa ca nu ma pot decide.Sper sa fie finalul mult asteptat!Este o telenovela super reusita!E cea mai frumoasa pe care am putut sa o vizionez vreodata!O sa urmaresc cu mare suspans si cu mare atentie fiecare episod si amanunt in parte.Le doresc tuturor mult succes.Va iubesc!:*:*:*Sara tine-o tot asa!Esti cea mai buna.Esti perfecta!Sper sa te pot intalni vreodata!!!:*:*:*

Anonim spunea...

Sara esti cea mai frumoasa actrita!:*:*:*

Anonim spunea...

sara este actrita mea preferata dupa debutul cu ,,aurora,,

Anonim spunea...

sincer as vrea ca aurora sa ramana cu lorenzo si sa nu moara ,(cum se va intampla in episoadele viitoare)si sa formeze o familie cu lorenzo , blanca si noul lor copil

Anonim spunea...

Ca si actori imi plac: Sara Maldonado(Aurora) si Jorge Luis Pila (Lorenzo)si mi-ar placea daca ar mai realiza inca un film impreuna .Se potrivesc de minuneimpreuna.

Anonim spunea...

actorul meu preferat este Jorge Luis Pila (Lorenzo).I se potriveste de minune rolul asta ca si acel de politist din,,, Donde esta Elisa?,, .Desi este a doua tenelovela in care l-am vazut cred k joaca minunat .Tineo tot asa! Bravo!

Anonim spunea...

Sincer as fi vrut sa joace in locul aurorei Dana Garcia.Mi se pare mult mai draguta decat ea.Ea si Jorge Luis Pila se potrivesc de minune impreuna.Fara suparare.

Anonim spunea...

producatorii filmului se vede ca nu au suflet,dupa ce au readuso la viata,de ce sa moara din nou,nare nic un sens filmul,asa un inceput frumos si la svarsit...ramai dezamagit.

Anonim spunea...

imi place mult telenovela aurora si o urmaresc cu atentie fiecare episod si mi-as dori ca aurora sa ramana cu martin

Anonim spunea...

frumos filmul...pacat ca autora moare

Anonim spunea...

acest filmu e deosebit pentru mine dar in schimb nu suport relatia amoroasa dintre cazar si vanessa!eu imi doresc ca aurora sa fie din nou cu lorenzo.

Anonim spunea...

martin tie iti sta bine cu vici serios o iubesti

Violeta;din Br. spunea...

SUPER:"Telenlovela" va rog mult sa o mai difuzati inca odata sambata si duminica pup

Anonim spunea...

iubesc filmul acesta! as vrea sa nu se termine niciodata!

Anonim spunea...

mie nu mi se pare ca dana garsia e mai frumoasa ca sara

Anonim spunea...

cand am vazuto pe micuta aurorita plangand imi venea sa plang si eu de moartea aurorei dar mi-a placut mult filmul

Anonim spunea...

mi-a placut filmul dar pacat ca aurorita a ramas fara mama ......

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare