Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 4 mai 2011

Kassandra telenovela care a intrat in Cartea Recordurilor

Din 11mai, o poveste de iubire care a facut inconjurul lumii, un cuplu care a cucerit milioane de inimi si un nume pe care telespectatorii nu l-au putut niciodata uita, “Kassandra” vine ACASA. Coraima Torres si Osvaldo Rios traiesc o iubire de neuitat intr-o telenovela clasica, de luni pana joi de la orele 21:30, iar in serile de vineri telespectatorii vor putea urmari cate doua episoade din “Kassandra”, ACASA.

O productie care a innebunit mapamondul si una dintre cele mai iubite telenovele din toate timpurile, “Kassandra” a intrat in Cartea Recordurilor ca telenovela distribuita in cel mai mare numar de tari: 128. Aflata la primul sau rol principal intr-o telenovela in “Kassandra”, frumoasa Coraima Torres avea doar 19 ani atunci cand au inceput filmarile.
Alaturi de Coraima Torres, telespectatorii il vor recunoaste pe unul dintre cei mai sexy actori de telenovela, Osvaldo Rios, cunoscut din producţii precum “Zorro”, sau “Legamantul”. In “Kassandra”, telenovela care i-a adus faima internationala, Osvaldo Rios joaca un dublu rol, al fraţilor gemeni Ignacio si Luis David.

Kassandra Intro - Full Song





| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare