Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

joi, 24 septembrie 2009

In 2029 vom deveni nemuritori

În 2029, oamenii îşi vor putea comanda organe de schimb din magazine: inimă, ficat, pancreas, chiar şi neuroni - dacă duc lipsă. Iar asta nu e nimic: pe lângă că vom trăi veşnic, ne vom putea regla chiar şi vârsta, mai ceva ca în basmele lui Petre Ispirescu. Puterea de a schimba legile naturii stă în nanotehnologie, consideră un om de ştiinţă american (Ray Kurzweil), cel care a înaintat această teorie a "vieţii fără de moarte".

Denumirea originală a teoriei este "Law of Accelerating Returns", iar motto-ul autorului este "O mulţime de oameni cred că e bine să urmezi natura. Eu nu cred că e bine, fiindcă evoluţia biologică nu este de partea noastră".

Nanoboţii (roboţi microscopici autonomi) ne vor înlocui celulele distruse cu altele noi, artificiale, care ne vor creşte exponenţial capacitatea de efort şi rezistenţă. Conform vizionarului american, vom fi în stare să stăm sub apă fără oxigen până la patru ore sau să facem un sprint de 15 minute fără a inspira. Indivizii cu imaginaţie vor putea scrie o carte în câteva minute, iar persoanele ce trăiesc pentru plăceri carnale se vor putea deconecta temporar de la realitate ca să pătrundă într-un univers virtual în care să-şi satisfacă absolut toate fanteziile.

Sursa: go4it.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare