Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 29 noiembrie 2011

MARESTE-TI SANII cu SUTIENUL MINUNE

Sutienul creşte dimensiunea bustului cu două mărimi de cupă şi dă femeilor senzaţia că este "mai uşor ca aerul", fapt care îl face foarte confortabil în comparaţie cu alte sutiene cu push-up disponibile, în momentul de faţă, pe piaţă.


Antonia Padula, fost inginer în aerodinamică, a umplut cupele sale, prin injectare, cu o substanţă care se transformă într-o singură cupă solidă, în locul inserţiilor obişnuite care pot ajunge să se mişte de la locul iniţial devenind, în acest fel, inconfortabile şi în locul sutienelor a căror cupă este formată din mai multe straturi suprapuse. Noua tenologie folosită de către reprezentanţii brandului George este realizată special pentru a se potrivi perfect pe curbele corpului unei femei, mărind, în acelaşi timp, considerabil bustului.

75% dintre tinerele cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani care au participat la sondaj, au recunoscut că poartă sutiene cu push-up în fiecare zi, 48% dintre ele dorind să ia măsuri pentru a-şi mări bustul. Padula a creat noul sutien minune pentru a răspunde grijilor femeilor care sunt de părere că sutienele cu push-up sunt inconfortabile, mai exact 15% dintre cele intervievate, şi pentru cele care le consideră ineficiente, circa 87% dintre responente.

Video:MARESTE-TI SANII cu SUTIENUL MINUNE
sursa: gandul
sursa foto: dailymail
| More

2 comentarii:

Anonim spunea...

cum se poate akizitiona un astfel de sutien?adresa mea este g_irimia@yahoo.com,va rog sa imi raspundeti,spuneti mi sh pretul.

Lenjerie Cadou spunea...

De ce vor toate femeile sa-si mareasca sanii? Uitati-va fetelor la topmodelele de success. Veti vedea ca multe au sanii chiar mici si nu se mai simt complexate

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare