Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 31 august 2011

Triumful dragostei - Triunfo del Amor - Video

Victoria Sandoval este o servitoare tanara care lucreaza ca servitoare in casa familiei Iturbide. Aici se naste o atractie reciproca intre Victoria si Juan Pablo Iturbide Montejo, fiul lui Octavio si Bernarda Iturbide. Victoria ramane insarcinata cu Juan Pablo, iar Bernarda cand afla acest lucru se supara si o da afara din casa pe Victoria.Victoria gaseste sprijin la prietena ei Antoinette Orzoco, si, impreuna cu aceasta isi gaseste de lucru la croitoria Humberto Padilla, a carui patron era Rodolfo Padilla (Salvador Pineda).Victoria da nastere la o fetita insa de care nu se va bucura prea mult. Bernarda dorind sa se razbune pe Victoria incearca sa le omoare pe ea si pe fetita insa nu reusete decat sa le desparta. Dupa multi ani o regasim Victoria Sandoval,care acum este un designer mexican de succes si isi aduce aminte ca in urma cu 20 de ani a fost lovita intentrionat de Bernarda si si-a pierdut fetita.Cu toate ca are o familie, fiind castorita cu Osvaldo Sandoval si avand doi copii – Maximiliano si Fernanda, Victoria nu poate sa uite de prima sa fetita.In ciuda eforturilor de a-si gasi fata acest lucru nu este posibil, ne mai auzind nimic despre ea.
Ani mai tarziu Victoria isi reintalneasca fiica Maria la o prezentare de moda. Aceasta era un frumos fotomodel iar Victoriei nu ii venea sa creada ca aceea este fata ei. Maria se indragosteste de copilul vitreg al Victoriei (baitul sotului) care afla ca fosta sa prietena dar si actuala sunt gravide si ii poarta copilul.
Din distributie fac parte: Maite Perroni (Maria), William Levy (Maximiliano), Victoria Ruffo (Victoria), Daniela Romo (Bernarda), Diego Olivera (Juan Pablo), Osvaldo Rios (Osvaldo), Dominika Paleta (Jimena) si multi altii. 

Trailer Oficial Triunfo Del Amor Foto:


| More

3 comentarii:

madalina spunea...

ador serialul si urmaresc fiecare telenovela an care joaca ei doi va ador

Anonim spunea...

sunteti tari max shi maria ...v-ar sta supper dak ati fi impreuna shi in viatza de zi cu zi va pwpa mimi

Anonim spunea...

este super ..pacat ca acum maria sufera dupa fiul ei.....:(

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare