Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 7 septembrie 2010

Cum sa fii in forma aproape fara efort

Duritatea antrenamentelor de jogging te face sa te gandesti ca e mai bine sa te duci sa alergi dupa pantofii cu toc? Poti sa iti tonifici corpul si sa te simti minunat cu ajutorul ponturilor Cosmo care te vor face sa fii in forma aproape fara efort.

Munca de la 9 la 5
Incordeaza muschii fesieri cand stai la birou timp de 3-4 secunde si apoi relaxeaza-te (ar insemna o runda). Incearca sa faci 2-3 runde a cate 15-20 de repetari pe zi.

De fiecare data cand scrii un email, incearca si un exercitiu care iti va tonifia abdomenul: stai dreapta la birou si incordeaza muschii abdominali tare pentru cat de mult timp poti si apoi ia o pauza pentru a relaxa muschii.

Da jos cu vibratii
Poti scapa de aspectul neplacut al abdomenului lipsit de fermitate folosind Power Plate. Este un aparat pe baza de vibratii care contracteaza muschii, fara ca tu sa depui nici cel mai minim efort.

Totusi, nu este suficient sa stai si sa lasi aparatul sa-ti faca treaba, ci pentru a obtine un rezultat optim este bine sa imbini utilizarea lui Power Plate cu, de exemplu, fandari. Aparatul este scump, dar iti poti face un abonament la una din salile de sport care au in dotare Power Plate.

Cumparaturi
Cand mergi la cumparaturi si mai ales in sezonul reducerilor, cand te intorci cu multe pungi acasa, incearca sa faci un exercitiu simplu: intinde-ti bratele, roteste umerii de fiecare daca cand cauti un produs si vei avea un spate tonifiat.

Stabileste-ti o tinta de 10-15 astfel de exercitii pentru bicepsi de fiecare data cand mergi la shopping, pentru a-ti defini bratele si a le tonifia, la fel ca si spatele.


Baie si exersare
Nu este nevoie sa te folosesti de scuza ca nu ai timp sa faci exercitii. Poti sa faci exercitii si cat timp iti faci un dus. Pune-ti toate produsele pe care le folosesti (sampon, gel de dus) si fa genoflexiuni pentru a le ridica. Ai mare grija sa nu aluneci!

Calorii in minus
Poate toate am trecut prin situatia in care ne-am inscris la sala si nu ne-am mai dus dupa o luna.

Daca iti lipseste motivarea, te poti inscrie la o cursa caritabila care sa te faca sa exersezi sau ia un prieten la alergat. Pune si o vesta pentru slabit pe sub bluza, atunci cand faci miscare, pentru a da mai repede caloriile jos.

La TV
Ai observat siluetele de invidiat ale actritelor din "Sex and the City" sau "Gossip Girl"? Poti obtine si tu astfel de silueta, chiar in timp ce stai sa te uiti la televizor.

Recomandabil este sa faci 10 indoiri si intinderi ale bratelor (exercitiu bun pentru tricepsi) folosindu-te de marginea canapelei, de trei ori pe zi pentru a avea brate tonifiate.

Acasa
Daca ai norocul sa lucrezi de acasa sau daca ai un birou in care te poti destinde, inlocuieste scaunul cu o minge de echilibru (pe care o gasesti si in salile de sport). Pozitia pe minge te va ajuta sa-ti fortifici si sa-ti modelezi abdomenul. Pentru un plus de amuzament, poti incerca si hoola-hoopul (cercul pe care il poti roti cu soldurile) care va contribui la a-ti forma o silueta de admirat.

Sursa: www.cosmopolitan.ro
| More

2 comentarii:

vandrushko spunea...

te-am adaugat si eu frectii.com sal

ana spunea...

dar totusi ideal este sa mergi la sala...
decat sa te faci ca lucrezi mai bine iti face un program serios care sa scoata untul din tine

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare