Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 29 decembrie 2009

Filme pe care trebuie sa le vezi in 2010 (Video)

Fox Movies prezinta pe Dwayne Johnson intr-o comedie cu totul speciala, The Tooh Fairy! (Zana maseluta) Va gandeati ca in rolul zanei maseluta sa apara Megane Fox, Jessica Alba, Angelina Jolie?! In rolul principal, chiar in cel de zana maseluta, se afla bine cunoscutul actor Dwayne Johnson, zis The Rock.

TOOTH FAIRY (Zana Maseluta) - Trailer


Lupte intre oameni si regi, intre regi si zei, intre zei si zei, unde este putere este si invidie, unde este invidie va incepe razboi. Din start oamenii ies drept pierzatorii acestor lupte, insa, daca de partea lor sta fiul celui mai puternic zeu, situatia se schimba. Perseus, fiul lui Zeus, strange o mica armata de mercenari si porneste sa-l infranga pe Hades, zeul razboiului, inainte ca acesta sa-l detroneze pe Zeus si sa aduca pe lume numai moarte. Perseus va reusi sa infranga demoni si bestii fioroase numai daca isi va accepta soarta si puterile unui zeu pe deplin. Rolul tanarului zeu este interpretat de actorul Sam Worthington (Terminator Salvation, Avatar) indrumat de regizorul Louis Leterrier (Incredibilul Hulk).

Clash of the Titans Trailer


Robin Hood, binecunoscuta legenda a celui mai bun arcas din epoca medievala va ajunge pe ecrane in vara anului 2010. In rolul principal, il avem pe indragitul actor de personaje eroice, Russel Crow, iar in viziunea regizorului Ridley Scott acest personaj trebuie sa fie unul care lupta nu numai pentru a castiga mana frumoasei Marian ci si pentru a elimina coruptia si faradelegile serifului din Nottingham. Toate acestea intr-o viziune mai agresiva si in care lupta contra raului devine una ce implica devotamentul si spiritul eroic dus la extrem, in genul Batman.

'Robin Hood' Trailer


Alice in Tara Minunilor este un film produs de Disney Digital, si va avea premiera pe 5 martie 2010, aducandu-i laolalta pe Johnny Depp si pe Mia Wasikowska. Depp este Mad Hatter, iar Mia o interpreteaza pe Alice, care se reintoarce pe taramul fermecat, fiind acum adolescenta. Prietenii ei raman aceeasi: White Rabbit, Tweedledee, Tweedledum, Dormouse, Caterpillar, Cheshire Cat si bineinteles nebunul Hatter. 3D-ul se anunta o experienta spectaculoasa!

Alice in Wonderland - New Official Full Trailer


More in yuppy.ro
| More

1 comentarii:

ştrumfiţa cu eşarfă spunea...

link exchange?

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare