Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Lucian Bute vre sa-l faca KO pe Librado Andrade

Lucian Bute îşi apără titlul mondial IBF al «supermijlociilor», în faţa mexicanului Andrade

Lucian Bute ştie că, dacă îl va trimite pe Librado Andrade la podea, atunci nimeni nu-i mai poate contesta valoarea. Şi astfel episodul din octombrie 2008, când mexicanul l-a pus la pământ, va fi uitat pentru totdeauna. Bute vs Andrade, o luptă programată la Quebec şi care contează pentru centura mondială versiunea IBF, categoria supermijlocie, se transmite mâine dimineaţă în România, la ora 5.10, în direct la TVR1.

Meciul se va disputa cu casa închisă. Bilete se mai găsesc doar la “negru”, preţurile lor variind între 50 $ - cele mai ieftine şi 1.000 $ - cele de la nivelul ringului. Organizatorii speră să mai poată oferi încă 300 de tichete până la startul meciului.
Librado Andrade a spus că nu va mai rata şansa de a cuceri titlul mondial al categoriei supermijlocii, versiunea IBF, aşa cum a făcut-o în lupta anterioară disputată la Montreal. “Bute va încerca să fugă, dar eu îl voi dărâma puţin câte puţin şi îl voi face KO. După meci nu va mai exista nici o îndoială despre cine este campion IBF. Centura va fi a mea”, a precizat mexicanul.




Vezi in Libertatea interviul cu Lucian Bute
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare