Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 25 martie 2012

Forta destinului - La fuerza del destino

O noua poveste de iubire are marele debut ACASA: „Forta destinului”, din 26 martie, de luni pana duminica, de la ora 20:30.


Povestea incepe cand Ivan (David Zepeda), in varsta de 14 ani, se intoarce alaturi de mama sa, Alicia (Leticia Claderon), pe meleagurile natale, Alamos-Sonora. Acolo locuieste tatal sau, Juan Jaime Mondragon (Juan Ferrara), un bogat agricultor, care insa nu-l recunoaste pe acesta ca fiu, mai mult decat atat, il respinge si il trateaza cu dispret.
 


Fiind nevoita sa-si ascunda originea, Alicia accepta sa lucreze ca bucatareasa in resedinta familiei Lomeli Curiel. In casa aceea, locuiesc pe langa Doña Carlota (Delia Casanova) fiica sa Lucrecia (Rosa Maria Bianchi ) si ginerele sau Gerardo (Alejandro Tommasi), alte doua fete, adolescenta Maripaz (Laisha Wilkinis ) si micuta Lucia (Sandra Echevveria).

In cadrul acestei familii extrem de bogate, Ivan se implica in toate treburile casei dar isi continua si studiile, pana la varsta de 19 ani, ajutat de Doña Carlota. De la intoarcerea lui Maripaz de la studii din strainatate, Ivan incepe sa se simta atras de cocheta domnisoara. Aceasta il seduce pe Ivan, doar pentru a se distra, insa planurile ii sunt date peste cap cand afla ca a ramas insarcinata cu el.

Video - Forta destinului - Trailer
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare