Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 26 martie 2012

Corina Cârlescu campioană europeană la box profesionist

Corina Cârlescu a obţinut titlul european la box profesionist la categoria musca. Este prima centură europeană cucerită vreodată în boxul profesionist de o româncă! 

Eleva lui Mihai Constantin a învins-o pe belgianca Yolaine Lin De Lauf chiar la aceasta acasă, în Hainaut la capătul unui meci absolut fabulos. În repriza a cincea, adversara, care era invincibilă până ieri, a abandonat, iar la scurt timp, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. 

Corina Cârlescu, şi-a prezentat în această după-amiază centura de campioană europeană cu ocazia unei conferinţe de presă, unde a avut parte si de surprize din partea preşedintelui FR Box, Rudel Obreja, şi a omului de afaceri Sorin Florea.
Împreună cu antrenorul ei, a primit cadou o excursie la meciul lui Bute de pe 26 mai de la Nottingham contra lui Carl Froch, dar şi un cec în valoare de 1.500 de euro. “Merită cu prisosinţă aceşti bani. Ne bucurăm că a reuşit o performanţă extraordinară şi acum mai mult ca sigur va ajunge să lupte şi ea în main-event-urile galelor noastre. Ea intră în istoria boxului românesc şi va rămâne acolo. Aşa cum Mihai Leu a fost primul campion mondial din istoria boxului românesc, Corina Cârlescu va fi de azi înainte prima campioană europeană a boxului profesionist feminin”, a spus Rudel Obreja.



| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare