Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 19 iulie 2010

SFATURI PENTRU COPILUL TAU

Orice mama ar trebui sa-i explice fiicei schimbarile corporale care intervin o data cu instalarea pubertatii. Sportul trebuie inclus in programul de viata al copilului odata cu excluderea alimentelor nesanatoase. Orice copil trebuie sa consume alimente din toate grupele importante: grasimi sanatoase, proteine din carne slaba si carbohidrari de calitate din fructe, legume si cereale. Daca lipseste un singur element, tot organismul are de suferit.


Video: SFATURI PENTRU COPILUL TAU



Specialistii insista: infometarea la varsta de 10 ani poate da carente grave cu efecte pe termen lung. Aflate la debutul pubertatii, multe fete apeleaza la surse de informare diverse - internet, reviste, prietene de la scoala pentru a slabi rapid. Iar printre curele de slabire periculoase se numara cele fara grasimi. Nimic mai gresit!

Parintii trebuie sa urmareasca foarte atent meniul zilnic al copilului. Iar o mama a carei fetita isi doreste cu orice pret sa slabeasca trebuie sa gaseasca argumente foarte solide pentru a o convinge de consecinte. Iar in cazurile de exces ponderal, consultul medical multidisciplinar devine obligatoriu.
Sursa: ProTV
| More

1 comentarii:

Petreceri copii spunea...

foarte educativ, de laudat!

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare