Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 19 iulie 2010

SFATURI PENTRU COPILUL TAU

Orice mama ar trebui sa-i explice fiicei schimbarile corporale care intervin o data cu instalarea pubertatii. Sportul trebuie inclus in programul de viata al copilului odata cu excluderea alimentelor nesanatoase. Orice copil trebuie sa consume alimente din toate grupele importante: grasimi sanatoase, proteine din carne slaba si carbohidrari de calitate din fructe, legume si cereale. Daca lipseste un singur element, tot organismul are de suferit.


Video: SFATURI PENTRU COPILUL TAUSpecialistii insista: infometarea la varsta de 10 ani poate da carente grave cu efecte pe termen lung. Aflate la debutul pubertatii, multe fete apeleaza la surse de informare diverse - internet, reviste, prietene de la scoala pentru a slabi rapid. Iar printre curele de slabire periculoase se numara cele fara grasimi. Nimic mai gresit!

Parintii trebuie sa urmareasca foarte atent meniul zilnic al copilului. Iar o mama a carei fetita isi doreste cu orice pret sa slabeasca trebuie sa gaseasca argumente foarte solide pentru a o convinge de consecinte. Iar in cazurile de exces ponderal, consultul medical multidisciplinar devine obligatoriu.
Sursa: ProTV
| More

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

Petreceri copii spunea...

foarte educativ, de laudat!

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare