Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

luni, 5 iulie 2010

“Iubire si onoare” - povestea unei iubiri imposibile dintre un arab si o romanca

ACASA aduce telespectatorilor cea mai frumoasa poveste de iubire de pe micul ecran, “Iubire si onoare”, telenovela marca MediaPro Pictures care va spune istoria unei iubiri imposibile dintre un arab si o romanca.
Din toamna, ACASA, in “Iubire si onoare”, telespectatorii ii vor urmari pe Radu Valcansi Madalina Draghici, Diana Dumitrescu, marii actori Marin Moraru si Maia Morgenstern, intr-o productie de amploare presarata cu povesti despre iubiri sincere, tradare si secrete bine pastrate.

Seicul Amir bin Hussein el Jisr (Radu Valcan) este fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducatorul micului si bogatului emirat al luminii, Beled el Nur, un barbat bogat, posesorul a mai multor mine de diamante. Brunet, inalt si misterios, Amir are femeile la picioare, dar se indragosteste iremediabil de Ilinca Stuttman (Madalina Draghici), o tanara romanca de 23 de ani din Constanta.

Si pentru frumoasa Diana Dumitrescu, aceasta telenovela aduce cu ea o mare provocare, aceea de a intra in pielea unei rusoaice fatale pe cat de frumoasa, pe atat de rea. Oxana este fiica unui magnat rus, o femeie inteligenta, calculata si manipulatoare care este in stare de orice pentru a-si implini visul, un vis care va da peste cap destinele tuturor.








Sursa: acasatv.ro
| More

4 comentarii:

Anonim spunea...

de a bea astept

Anonim spunea...

Din nou poveste de dragoste imposibila...un alt cliseu jalnic.

Anonim spunea...

Ma uit si subliniez este unul din cele mai bune filme pe care leam vazut

V spunea...

Salut, doresti link exchange cu www.manelemuzica.org are pagerank 1, 2000+ vizite pe zi din Google, www.horoscop2011.net nu are pagerank are 1000-1500 vizite pe zi din google, www.fisieru.com are pagerank 3 vizite pe zi 200-300 din google, www.gtasamp.net are pagerank 1 vizite pe zi din google si refferi are 1000-1500+, www.idfete.org , www.jocuri2011.net , www.filme2011online.eu , www.filmeonlinegratissubtitrateinromana.org , www.jocuripentrucopii.me , www.vremea2011.eu , www.inpuimei.eu , www.imaginipozedecraciun.eu , www.emesajedecraciun.eu , www.manele2011noi.eu , www.muzicanoua2011.eu , www.retetedeprajituri.eu , www.efelicitaridecraciun.eu , www.exxx.us , www.yahoo.idfete.org , www.forum.gtasamp.net cam atatea astept raspuns multe au pagerank.

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare