Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

vineri, 28 august 2009

Mancaruri sanatoase daca abuzezi de ele te pot ingrasa!

  • Painea nu e un aliment pe care ar trebui sa-l evitam, insa cei mai multi oameni o consuma fara masura. Ideal ar fi sa te limitezi la cateva felii de paine la fiecare masa si sa incerci sa mananci si paine integrala, neagra, nu numai din aceea alba.



  • Iaurt cu aroma de fructe. Este delicios, dar are potential sa iti ingroase talia, in timp. O varianta mult mai “light” este sa iti prepari tu singura iartul, cu bucati intregi de fructe: banane, mar, capsuni sau orice doresti.


  • Cereale la micul dejun direct din cutie. Sunt nocive pentru silueta ta, deoarece e greu sa te controlezi si risti sa te trezesti ca ai rontait o cutie intreaga la o singura masa. De aceea, nu manca cerealele decat cu lapte: sunt mai satioase asa si scade “densitatea caloriilor”.


  • Orez alb. E mai putin satios decat cel maro, fiindca nu contine deloc fibre, asadar trebuie sa mananci mai mult pana sa te saturi.Ciocolata calda fara zahar. Cei care beau ciocolata calda fara zahar, crezand ca e in avantajul lor, se inseala amarnic. Ei ajung sa bea mai multe cani de ciocolata, amagindu-se cu ideea falsa ca nu se pot ingrasa numai cu cacao, dar, evident, caloriile se tot aduna...

Sursa: AcasaTV
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare