Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

marți, 22 iunie 2010

Exercitii anti-rid

Exercitii anti-rid
Prin cateva exercitii zilnice, de cateva minute trebuie insotite de un regim alimentar din care sa nu lipseasca fructele si lactatele si de respectarea orelor de somn. Nu in ultimul rand, e bine sa razi de fiecare data cand ai ocazia.

Exercitiile trebuie facute in fiecare dimineata, inainte de machiaj. Te vor tonifia si te vor aduce in forma optima pentru intreaga zi. Atentie la pleoape si la gat, pentru ca aici apar primele semnale de alarma.

In fiecare seara, demachiaza-te pe fata si pe gat si apoi foloseste o crema hidratanta. Incearca sa eviti sapunul si apa pentru a curata tenul - e de preferat un lapte demachiant. O data pe saptamana, aplica o crema hranitoare. In timpul zilei, ideal pentru prevenirea ridurilor din jurul gurii, este sa pronunti, de cate 10 ori, apasat, literele "a", "o" si "x".
  • Ridurile de pe frunte
Tine capul drept. Ridica bratele. Pune ambele maini pe cap; degetele mari se afla in spatele capului, iar celelalte in fata, la radacina parului, paralel cu fruntea. Maseaza, aducand degetele, treptat, cat mai in spate, timp de cateva minute. Repeta aceasta operatiune de trei ori pe saptamana si vei vedea rezultatele in aproximativ o luna.
  • Ridurile din zona ochilor
Pune-ti palmele in dreptul tamplelor, pe orizontala, cu degetele la inaltimea ochilor. Incet, apropie degetele de radacina parului. Repeta operatiunea de cateva ori.

Pune-ti palmele in dreptul tamplelor, pe verticala. Apropie-le usor de exterior, incordand pleoapa, si apoi relaxeaza-te. Repeta timp de cateva minute.

Inchide ochii. Usor, maseaza pleoapa superioara cu degetul aratator, dinspre interior spre exterior. Incearca sa deschizi ochii, in timp ce cu degetele incearca sa opui rezistenta.
  • Ridurile din zona gurii
Cu mainile de o parte si de alta a gurii, trage, foarte usor, pielea, spre exterior. Tine buzele in forma de "o". Incearca sa inchizi gura, opunand rezistenta cu degetele. Un mic truc: pronunta "pruna", "pom", "para" cat mai des posibil.
  • Barbia
Incearca sa deschizi gura, opunand rezistenta cu ajutorul unei palme, puse sub barbie. Numara pana la 5 inainte de a opri aceasta presiune.
  • Gatul
Pune-ti bratul drept, pe deasupra capului, astfel incat palma sa se afle in partea stanga a acestuia. Astfel, cu ajutorul bratului, incearca sa il indrepti spre dreapta, in timp ce capul opune rezistenta. Repeta miscarea, de data aceasta in sens invers.
Sursa: Eva
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare