Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Sms-uri de Craciun si Anul Nou

* Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in kap un sak cu bani si un bilet cu “La multi ani”!

* Un an nou mai fericit, cu de toate garnisit, sanatate si iubire si cu multa fericire!

* Fie ca bucuria si linistea aduse de Sfintele Sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma!

* Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

* Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

* Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

* Draga ........., cu ocazia Craciunului iti doresc multa iubire, sanatate, fericire si nu in ultimul rand... MULTE CADOURI!!!

* Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara.

* Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

* Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!

* Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

* Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc.la multi ani

* Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!

* Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

* Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

* Anul ce va veni este ca o carte cu 365 pagini albe ce aşteaptă să fie scrise cu noua ta poveste şi să o colorezi de emoţii.La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit


| More

2 comentarii:

celebrity photos spunea...

thankk

Anonim spunea...

buna craciunita... :)

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare