Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 4 octombrie 2009

Aniela - Galerie Foto - Personaje

Aniela”, primul serial romanesc de epoca, cea mai scumpa productie Promance, companie a MediaPro Pictures, difuzata ACASA de luni pana vineri de la ora 20:30.


"Aniela” spune o poveste de iubire care va trebui sa infrunte rigorile epocii pentru a supravietui, care ii are pe Adela Popescu, Mihai Petre, Sabina Posea si Bogdan Albulescu in rolurile principale. Distributia impresionanta este compusa din 70 de mari actori ai scenei si cinematografiei romanesti.


Promisa in casatorie unui tanar provenit dintr-o familie nobila, Aniela Elefterios (Adela Popescu) credea ca viata ei era perfecta si visa cu incantare la ziua in care avea sa devina sotia Printului Mihail (Emil Mandanac). Dar destinul ii da o crunta lovitura. Ianache Elefterios (Aurel Dicu), tatal ei, se sinucide din cauza datoriilor acumulate la jocurile de carti si intr-o clipa lumea din visul Anielei se naruie. Acum, tanara este nevoita sa se confrunte cu cruda realitate, orice usa i se inchide in fata, iar la logodnicul ei nici nu mai are curajul sa viseze, pentru ca o fata fara dota nu mai are niciun viitor.

Maruca Elefterios (Ana Ciontea), mama Anielei, a luptat pana in ultima clipa sa isi salveze fiica si astfel intr-un ultim efort de a face rost de bani pentru o viata linistita la manastire, ea isi vinde proprietatile ramase - casa de pe Ulita Mare si Conacul de la Stefanesti - unui parvenit putred de bogat, Dumitru “ Mitica” Laptaru (Ioan Isaiu), care este hotarat sa ajunga in lumea aristocratilor prin asocierea cu cel mai important nume al epocii, Iorgu Vulturesco (Dan Condurache). Rasfatata si capricioasa Polixenia (Diana Dumitrescu), fiica lui Mitica, este, la randul ei, decisa sa-si faca intrarea in inalta societate prin casatoria cu cel mai ravnit barbat al Bucurestilor, Radu Vulturesco (Mihai Petre), dorinta care poate fi cumparata cu banii tatalui ei.



Printre acestia se numara Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Dan Condurache, Florina Cercel, Stela Popescu, Dana Dembinski, Marian Ralea, Dionisie Vitcu, Costel Constantin, Ana Ciontea, Virginia Rogin, cu participarea extraordinara a actritei Maia Morgenstern, alaturi de Sabina Posea, Bogdan Albulescu, Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Nicoleta Luciu, Alexandru Papadopol, Emil Mandanac, Razvan Fodor, Ioana Ginghina, Andreea Patrascu, Laura Cosoi, Loredana, Denis Stefan s.a.






































































Mai multe poze pe aniela.acasatv.ro
| More

6 comentarii:

Anonim spunea...

E tare filmu'

Anonim spunea...

Il ador,as vrea sa-i vad te toti care joaca in film ,este cel mai extraordinar film

Anonim spunea...

sunteti tari dar asta e cea mai plictisitoare telenovela in care ati jucat pacat .

Anonim spunea...

este un film super!!! dar nu mia placut sfarsitul lui polixenia laptaru (diana dumitrescu)

Anonim spunea...

andreea e referata mea si cu diana!!!!!!le iubesc!!!
pwpici multy!!!!!!
cu drag,Andreea Ramona

Anonim spunea...

yeezy shoes
off white
off white shoes
off white
supreme outlet
off white
steph curry shoes
air jordan
ggdb
kd shoes

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare