Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 22 iulie 2009

Divertis de la Antena 1 la Pro TV

Divertis s-a „născut” în 1981, la Iaşi, într-o casă conspirativă, când Toni Grecu le aducea la cunoştinţă colegilor de facultate Florin Constantin şi Doru Antonesi că au înfiinţat toţi trei grupul Divertis. Trupa câştigă primul premiu în 1982, iar în 1984 atinge apogeul perioadei studenţeşti, când devine un fenomen umoristic al acelor ani. Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă şi Ioan T. Morar intră în grup în 1986. După 1990, apare la TVR şi se bucură de mare succes. Încep turneele în SUA şi în Canada. Între 1997 şi 2000 apare la Pro TV. Din 2003, Divertis colaborează cu Antena 1, unde realizează „Divertis Park”, „Piaţa Divertis”, „Animat Planet” şi „Divertis Mall”. Aici s-au alăturat trupei Jojo, Monica Anghel şi Mihai Buzdugan.

Sezonul achiziţiilor în televiziune oferă noi transferuri-surpriză....>>>>>>>
După o colaborare de succes timp de şase ani cu Antena 1, grupul Divertis revine la Pro TV, unde a activat între 1997 şi 2000. Surse din interiorul MediaPro au dezvăluit pentru „ring” că toţi cei implicaţi au bătut deja palma. Mai mult, se pare că trustul condus de Adrian Sârbu ar mai fi tatonat terenul cu Mondenii şi Cârcotaşii, de la Prima TV.

Negocierile dintre Divertis şi Pro TV au avut loc în mai multe întrevederi, în urma cărora s-a pus la punct revenirea din toamnă a grupului la postul din Pache Protopopescu. Liderul Divertis, Toni Grecu, a declarat că, personal, încă nu şi-a pus semnătura pe niciun act care să-l lege din toamnă de Pro TV, chiar dacă totul e aproape sigur.

Detalii pe ziarulring.ro
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare