Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

miercuri, 6 august 2008

MENIU Chinezii îi aşteaptă cu masa întinsă pe turiştii de Olimpiadă

Frigărui de scorpioni, supă de creier de câine, cozi de iguană şi testicule de măgar- delicatese marca Beijing.

Ceaiul din coarne de cerb şi supa de cuib de pasăre - recomandate celor care vor să-şi regăsească virilitatea

Amatorii de senzaţii tari culinare îşi pot da întâlnire la Olimpiada de la Beijing unde se vor putea întrece în a degusta gângănii şi animale demne, mai degrabă, de grădina zoologică sau de admirat într-un insectar.


De la picioruşul milimetric al unui miriapod până la o bucată de carne de rechin, gurmanzii pot găsi cele mai ameţitoare combinaţii de animăluţe amestecate în aceeaşi tocăniţă. Acest gen de festin nu trebuie înţeles, ci doar acceptat, pentru că, vorba proverbului, chinezii mănâncă tot ce zboară, mai puţin avioanele, tot ce are patru picioare, mai puţin mesele, şi tot ce înoată, mai puţin submarine.

Aşa că cei care vor dori să încerce faimoasele delicatese ale chinezilor se vor putea aventura la o aruncătură de băţ de piaţa Tienanmen pentru a intra în zona binecunoscută a fast-food-urilor „stradale”...cu alimente tradiţionale. Chiar dacă autorităţile au scos din meniuri carnea de câine, străinii cu nervii tari pot totuşi să încerce ficatul de câine asezonat cu legume sau o porţie de supă caldă de creier de câine. În cazul în care iubitorii de animale de companie sau melancolicii filmelor cu Lassie sunt reţinuţi în a încerca popularele preparate din căţei, ei pot oricând opta pentru ceva...marin.

vezi articolul integral in gandul.info
| More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare