Cautare AdSense

Cautare pe blog

reclama

duminică, 10 august 2008

Telenovela "Regina" continuarea mega-succesului “Inimă de ţigan”

“Regina” este noua telenovelă românească pe care Promance, companie MediaPro Pictures, o pregăteşte pentru ACASĂ în această toamnă. Filmările au început luni, 7 iulie, pe platourile de la Buftea unde se va crea continuarea poveştii din mega succesul “Inimă de ţigan” cu o altă poveste, mai frumoasă, mai fascinantă, plină de intrigi.

Protagoniştii, Diana Dumitrescu şi Bogdan Albulescu. Actorii sunt foarte încântaţi de personajele pe care trebuie să le interpreteze şi pentru care s-au pregătit împreună cu regizorul Iura Luncaşu.



Diana Dumitrescu, interpreta Reginei, mărturiseşte că acest rol este foarte diferit de ce a făcut până acum.

Bogdan Albulescu declară: ”Am fost plăcut surprins de ideile pe care le au regizorii Iura Luncaşu şi Alex Fotea, de Diana, care are multă prospeţime, de modul în care am lucrat cu Dan Condurache, un actor care inspiră încredere.

Andreea Pătraşcu a luat licenţa cu nota 10 şi va începe filmările la telenovela “Regina”, “Trăirile Irinei vor fi mai intense, iar situaţiile în care va fi implicată vor acapara atenţia telespectatorilor încă de la început”, adaugă Andreea Pătraşcu.



Denis Ştefan s-a întors din vacanţă şi începe filmările la “Regina”, Denis declară: “Îmi reiau cu plăcere rolul Codruţ Medalion Fieraru şi mă aştept la noi surprize din partea poveştii, care sunt sigur că va ţine telespectatorii cu sufletul la gură.”


Nicoleta Luciu s-a întors din vacanţă şi a început filmările la “Regina”. Despre evoluţia personajului ei în noua telenovelă, “Regina”, Nicoleta Luciu îi asigură pe telespectatorii ACASĂ că vor fi surprinşi de multe întâmplări la care nici ea nu s-ar fi aşteptat.



Noile aventuri ale familiei Dumbravă încep în telenovela „Regina”.



Florin Zamfirescu, Dana Hauer, Adina Galupa, Nataşa Raab, Cosmina Larisa Dobrotă şi Maria Panait, adică membrii familiei Dumbravă din mega succesul ”Inimă de ţigan”, îşi continuă aventurile în telenovela ”Regina”.

Stela Popescu şi Steliana Bălăcianu, mamă şi fiică în telenovela “Regina”, ACASĂ, din toamnă.



Stela Popescu a primit foarte încântată propunerea de a juca în telenovela “Regina

Finaliştii emisiunii „În al 9-lea cer” joacă în „Regina”.


Tot în telenovela ”Regina” va juca şi Ninel Ciocoiu, ocupantul celui de-al doilea loc în cadrul concursului: „Emisiunea „În al 9-lea cer” mi-a îndeplinit cel mai mare vis şi iată că acum lucrez împreună cu regizorul Iura Luncaşu şi voi juca alături de marii actori din „Regina”, mărturiseşte Ninel.


Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină joacă împreună în "Regina".



Papi este foarte încântat să joace în telenovela care continuă povestea de mare succes “Inimă de ţigan”: “Este onorant pentru mine să joc într-o producţie atât de complexă şi de cunoscută. Este e un vis frumos ca numele meu să apară langă nume care au făcut istorie in filmul românesc precum: Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florin Zamfirescu, Dan Condurache, Florina Cercel, Gheorghe Visu, Vladimir Găitan”, spune Alexandru.

La rândul ei, Ioana Ginghină este foarte încântată că poate să-şi continue rolul din cea mai de succes poveste românească.


Gheorghe Dinică şi Marin Moraru, împreună şi în ”Regina”.



Cei doi mari actori au fost foarte bucuroşi să continue proiectul, mai ales că au fost impresionaţi de aprecierile foarte bune pe care le-au primit de la public: ”Atât în provincie cât şi în Bucureşti, mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă cînd revenim pe micul ecran, mărturiseşte Gheorghe Dinică.

Şi interpretul lui Cristofor este foarte încântat de faptul că cea mai de succes poveste românească continuă: ”Nu aş putea să părăsesc un rol care a fost atât de bine primit şi apreciat de toată lumea, declară Marin Moraru.


read more on acasatv.ro
| More

8 comentarii:

Pusha spunea...

Sper sa fie ca "Inima de Tigan,,

Anonim spunea...

as vrea tare mult sa fie ca inima de tigan

Anonim spunea...

miar placea mult sas fie k inima de tigan ..............orikm m fa vi super!!!!!

Anonim spunea...

as vrea sa fie continuarea laInima de tigan!

Anonim spunea...

oricum va fi sunt sigura ca va fi super

Anonim spunea...

o sa fie super........sper ....deabe astept sa inceapa....

Anonim spunea...

super tare continuarea mai ales actorul cosmin si codrut

Anonim spunea...

cel mai tare actor"cosmin"sooper tare

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis???

„Aboneaza-te si vei fi la curent cu cele mai noi stiri de pe acest blog”... Introdu adresa ta de e-mail:

ShareThis

Postări populare